BIM Management

Wij zorgen ervoor dat het hele BIM proces optimaal verloopt en er een integraal, goed werkend BIM tot stand komt

De BIM Manager is de nieuwe spin in het web in het ontwerp en engineeringsproces. Als onafhankelijk adviseur schrijft en beheert hij de BIM-protocollen, controleert interdisciplinair de BIM-modellen en stuurt bij waar nodig. Hij is de regisseur die met helikopterblik het hele proces overziet en optimaal laat verlopen.

De BIM Manager is onmisbaar in het BIM-proces met BIM als belangrijkste hulpmiddel aan de ontwerptafel en op de bouwplaats. De BIM Manager stuurt de BIM Coördinatoren aan, controleert steekproefsgewijs of er volgens de protocollen gewerkt wordt en zorgt er als onafhankelijk expert voor dat er een integraal, goed werkend BIM tot stand komt. 

De BIM Manager is onmisbaar in het BIM-proces

Wij maken gebruik van de rijke ervaring die EGM heeft met het opstellen en controleren van BIM-protocollen om u wegwijs te maken in de wereld van BIM. Als geen ander weten wij wat de valkuilen in het complete proces zijn. Zodoende zorgen wij voor een geslaagde integratie van BIM. En als u wilt, verzorgen wij het complete BIM Management voor u, Powered by EGM.