BIM Totaal

Een totaaloplossing van voorlopig ontwerp tot as-built en beheer en onderhoud, inzetbaar voor de hele levenscyclus van uw gebouw

Bouwen doe je in 7D. Ontwerpen en engineeren volgens ons dus ook. En dit kan eenvoudig met BIM: Building Information Modelling. Met dit model ontwerpt u niet alleen in 3D, u haalt ook alle denkbare informatie uit het ontwerp. BIM is niet voor niets in opkomst in ontwerpend en bouwend Nederland.

EGM heeft al vele jaren ervaring en is koploper in BIM. Deze kracht zetten we nu in via Powered by EGM. Powered by EGM biedt een totaaloplossing: wij verzorgen uw BIM, van voorlopig ontwerp tot de as-built fase en het beheer en onderhoud. Ons totaalpakket bestaat uit het 3D-tekenwerk, bouwtechniek, visualisatie, management, coördinatie, beheer en systems engineering.

 

U kunt ons uiteraard ook voor elk van deze diensten apart inschakelen. De professionele organisatie van EGM heeft een solide kennis van bouwkunde en techniek; Powered by EGM maakt hiervan gebruik om haar klanten te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Nog voor zij starten met het ontwerp. Van 2D tot 7D begeleiden wij onze klanten stap voor stap door hun bouwproject.

Wij helpen onze klanten bij het nemen van de juiste beslissing

De consistente kwaliteit die u van EGM gewend bent, vindt u bij Powered by EGM terug. Een kwaliteit die af te lezen is aan het feit dat wij voldoen aan de norm van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB BIM). Deze normering stelt ons ook in staat modellen van anderen te toetsen en herstructureren.

 

Verminder de risico’s en kosten bij de realisatie en exploitatie van uw ontwerp. Powered by EGM stelt de BIM-kennis en -ervaring van EGM beschikbaar voor professionals en partijen in ontwerpend en bouwend Nederland. Uw ontwerp en uw BIM, Powered by EGM.